go to:   myTestBook.com
 print help! Use this to print without Ads and Toolbar. dotted fields in the header are editable. Report an error Instruction:
 Question 1 Find the sum. A. 999 B. 1,000 C. 909 D. 990
 Question 2 Jimmy is saving money to buy a DVD. He has saved one five-dollar bill, three one-dollar bills, 4 quarters, 8 dimes and 4 nickels. How much money does he have so far? A. \$9 B. \$9.50 C. \$10 D. \$10.80
 Question 3 Which drawing shows four times three? A. B. C. D. Question 4 Annie has 8 quarters and 10 nickels. How much money is that? A. \$2.60 B. \$2.00 C. \$3.00 D. \$2.50
 Question 5 Which number sentence can be used to check the answer of the following problem? 4 + 6 = 10 A. 5 + 5 = 10 B. 10 - 4 = 6 C. 13 - 3 = 10 D. 7 + 3 = 10
 Question 6 How many hours are in 5 days? A. 48 B. 42 C. 120 D. 124
Question 7
What fraction of the figure shown below is shaded? A.
 5 8
B.
 3 8
C.
 2 8
D.
 3 4
 Question 8 What is another way to write nine hundred sixty-eight? A. 900 + 60 + 80 B. 900 + 6 + 80 C. 90 + 600 + 8 D. 900 + 60 + 8
 Question 9 Which of the following has the same value as 4 x 6? A. 6 + 4 B. 24 − 6 C. 7 Ã— 4 D. 3 Ã— 8
 Question 10 Alfonso has 98 apple trees in his orchard and Rodrigo has 120 apple trees in his orchard. Which number sentence can be used to find how many more apple trees are in Rodrigo's orchard than in Alfonso's orchard? A. 120 - 98 B. 120 + 98 C. 98 + 22 D. 122 - 98