
Question 1 
Which symbol should go in the circle?

A. 
> 
B. 
< 
C. 
= 
D. 
none of the above 
    

Question 2 
Find the quotient.

A. 
1 
B. 
2 
C. 
4 
D. 
3 
    

Question 3 
Which of the following is an even number? 
A. 
42 
B. 
33 
C. 
51 
D. 
13 
    

Question 4 
Find the difference.

A. 
16 
B. 
27 
C. 
17 
D. 
18 
    

Question 5 
On Saturday, 415 people visited a museum. On Sunday, 392 people visited the museum.
Which number sentence should you use to find out how many people in all visited the museum?

A. 
415 − 392 = 23 
B. 
392 + 13 = 405 
C. 
415 − 23 = 392 
D. 
415 + 392 = 807 
    


Question 6 
Find the sum.

A. 
1,211 
B. 
2,111 
C. 
1,111 
D. 
1,000 
    

Question 7 
Anne wants to check her weight. Which of the following instrument should she use? 
A. 
ruler 
B. 
scale 
C. 
thermometer 
D. 
cup 
    

Question 8 
Cost of one pencil is 50 Â¢. How much will four pencils cost? 
A. 
One dollar 
B. 
2 dollars and 25 cents 
C. 
Two dollars 
D. 
Five dollars 
    

Question 9 
Jenny has two fivedollar bills, one tendollar bill and eight quarters. How much money does she have? 
A. 
$20 
B. 
$21 
C. 
$24 
D. 
$22 
    

Question 10 
What time does the clock show? 
A. 
2:50 
B. 
2:55 
C. 
3:55 
D. 
3:50 
    
