
Question 1 
Â Â 
A. 
7 
B. 
9 
C. 
8 
D. 
6 
    

Question 2 
Choose the related number sentence for 250  45 = 205. 
A. 
205  45 = 160 
B. 
205 + 250 = 455 
C. 
155 + 50 = 205 
D. 
205 + 45 = 250 
    

Question 3 
Lauren is putting books in the bookcase. She has already put 79 books in the bookcase but she has 380 books. How many more books does she have to put in the bookcase? 
A. 
459 
B. 
301 
C. 
201 
D. 
321 
    

Question 4 
Nadia is on page 123 of her book. The book has 554 pages. How many pages does she still have to read?

A. 
431 
B. 
331 
C. 
432 
D. 
421 
    

Question 5 
Â 
A. 
372 
B. 
381 
C. 
387 
D. 
371 
    


Question 6 
In a sale, a sofa is reduced from $1021 to $799. How much will you save off the normal price if you buy it? 
A. 
$232 
B. 
$220 
C. 
$222 
D. 
$221 
    

Question 7 
890  (173 + 387) = ? 
A. 
330 
B. 
430 
C. 
320 
D. 
329 
    

Question 8 
Mrs. Miller made 342 blueberry pies for the school fair. She sold 294 pies. How many pies were left over? 
A. 
38 
B. 
33 
C. 
48 
D. 
58 
    

Question 9 
Â 
A. 
1,626 
B. 
1,625 
C. 
2,625 
D. 
1,445 
    

Question 10 
Which option shows the correct sum? 
A. 
380  (45 + 67 ) = 368 
B. 
521 + (230 + 120) = 872 
C. 
990  (300  127) = 897 
D. 
781 + 299 + 78 = 1,158 
    
