go to:   myTestBook.com
 print help! Use this to print without Ads and Toolbar. dotted fields in the header are editable. Report an error Instruction:
 Question 1 Which number sentence is NOT true? A. 12 ÷ 4 = 3 B. 32 ÷ 4 = 8 C. 42 ÷ 7 = 5 D. 36 ÷ 4 = 9
 Question 2 Use the table to answer this question. Andrew paid for a pair of sunglasses with a \$10 bill. How much change will he receive? A. 50 cents B. 75 cents C. 55 cents D. 25 cents
 Question 3 Use the table to answer this question. Diana buys a belt and a cap. How much does she have to pay for her purchase? A. \$12.50 B. \$16.50 C. \$14.50 D. \$15.00
 Question 4 Use the table to answer this question. Mr. Carter pays for a cap and a wallet with a twenty-dollar bill. How much change will he get? A. \$1.75 B. \$1.25 C. \$2.50 D. \$1.50
 Question 5 Which option shows Twenty-three hundredths in standard form? A. 0.23 B. 0.023 C. 2.3 D. 2,300
 Question 6 How many times is 0.1 greater than 0.01? A. 5 times B. 10 times C. 100 times D. 50 times
-
 Question 7 Which option shows five hundredths? A. 0.5 B. 500 C. 5.05 D. 0.05
 Question 8 How many inches are in one yard? A. 12 inches B. 24 inches C. 36 inches D. 48 inches
 Question 9 Which of these numbers will make the following number sentence correct? 76 + 34 + = 167 A. 57 B. 55 C. 67 D. 77
 Question 10 2 gallons = ___ pints A. 4 B. 12 C. 16 D. 8