go to:
  myTestBook.com
    
Use this to print without Ads and Toolbar.

dotted fields in the header are editable.
 Report an error

Instruction:
Question 1
A Drama Group organized a play in the City Theater. There were 1,293 people in the audience. The audience was seated in 3 rows. Each row had the same number of people in it. How many people were in each row?
A.  432 B.  431
C.  341 D.  134
Question 2
A team ran 7 miles in 42 minutes. Which of the following options would you use to find the number of minutes it would take the team to run 19 miles?
A.  7 × 6 = 42, so 42 X 7 = 294 minutes B.  42 ÷ 7 = 6, so 6 × 42= 252 minutes
C.  42 ÷ 7 = 6, so 6 × 19 = 114 minutes D.  42 × 7 = 294, so 294 ÷ 19 = 15.47
Question 3
 
A.  142 B.  132
C.  126 D.  124
Question 4
Nicola worked 184 hours in 23 days. She worked the same number of hours each day. How many hours did she work each day?
A.  8 B.  7
C.  12 D.  18
Question 5
44.87 ÷ 7 = ?
A.  0.641 B.  64.1
C.  6.01 D.  6.41
Question 6
Alex made 4 times as many cookies as Cindy. If "P" represents the number of cookies Cindy made, which of the following could be used to find the number of cookies Alex made?
A.  P - 4 = ? B.  P × 4 = ?
C.  P ÷ 4 = ? D.  P + 4 = ?
Question 7
 
A.  0.575 B.  5.75
C.  .0575 D.  0.507
Question 8
A bag of candies holds 368 candies. Eight friends plan to share the candies equally. How many candies should each friend receive?
A.  56 B.  16
C.  66 D.  46
Question 9
If "Y" represents a number, which of the following means, "15 divided by a number"?
A.  15 X Y B.  15 - Y
C.  15 ÷ Y D.  15 + Y
Question 10
Select the CORRECT answer.
A.  675 ÷ 25 = 405 ÷ 15 B.  345 ÷ 15 = 23 × 12
C.  1032 ÷ 12 = 2064 ÷ 86 D.  252 ÷ 14 = 342 ÷ 18
Free Worksheets From myTestBook.com ------ © myTestBook.com, Inc.
Log in or Create Your FREE Account to access thousands of worksheets and online tests with Answers like this one.